RSS

Arsip Bulanan: Februari 2012

skenario drama bahasa sunda

BH (BALADA HIPHOP)

ADEGAN I
Hiji wanci, di Jalan Silaturahmi aya 4 jajaka anu kakara balik maen bola. Sapaparat jalan maranehna ngawangkong nasib
Jajang: Duh, meni cape kieu euy maen bola teh. Tapi gagah atuh, euy. Tadi urang geus ngagolkeun 2. Hebriiiiiing!
Wawan: Nya anjeun mah enak kang Jajang, ari abdi atuh ieu tingali! kabobolan dugi ka barared sagala. Nya 3 kali deuih kabobolanna teh.
Jajang: Nya eta mah manehna we!
Tatang: Heueuh, wan! Maneh make kabobolan sagala ah. Jadi weh urang eleh. Tekor duit yeuh, mana ieu teh keur apel. Euwueh jang meuli surabi jang si Titin yeuh.
Wawan: Nya hampura atuh Kang Tatang, da eta ge teu kahaja.
Tatang: Azzzzzzzzzzz
Wawan: Ih si Kang Tatang mah pirage kitu meuni langsung baeud.
Encep: Heup, heup, heup, gandeng nyaho urang keur lieur yeuh, galau!
Jajang: Galau kunaon atuh? Carita atuh, curhat! Pan urang teh pelacur.
Wawan: Hah Kang Jajang Pelacur? teu nyangka da Wawan mah.
Jajang: Eh lain lain pelacur nu kararitu, tapi pelacur alias penyedia layanan curhat.
Wawan: Oh, naha nya Wawan mah nembe terang.
Tatang: Ah maneh saruana jeung si Juju, pantes da jigana mun dihijikeun.
Wawan: Naha atuh jadi ngagosipkeun Wawan jeung Juju, apanan tadi urang teh keur ngabahas galau.
Jajang: Oh heueuh, jadi galau kunaon maneh teh Cep?
Encep: Urang lieur euy, urang hayang gawe, tapi kumaha nya nasib urang jeung si Kokom?
Ceuk maraneh, meningan gawe heula terus kawin atawa kawin heula kakara gawe?
Tatang: Lamun urang sih meningan keneh kawin heula kakara gawe.
Jajang: Ah maneh kawas nu boga kabogoh wae hayang kawin heula.
Tatang: Pan aya neng Titin atuh.
Wawan: Emangna Neng Titin kersaeun ka Kang Tatang?
Tatang: Eits punteun, punteun, yeuh kuring Tatang Maratang kabeukina kentang anak Haji Entang siap ditantang menyunting Neng Titin jadi pengantin.
Salarea: Edaaaaaaaaaaaaasss, aboooottt!
Jajang: Eh eh eh, tempo tuh aya awewe bahenol!
Tatang: mana mana?
Jajang: itu tuh gigireun tukang cendol!
Tatang: ah embung kumisan!
Jajang: Eh ari silaing teu eling, eta tah awewe nu gigireunna, mantap cuy kawas Jupe!
Tatang: mana atuh?
Jajang: Eta taaaah.. nu gigireunna
Tatang: Gigireunna-gigireunna. Mana atuh?
Wawan: Eh akang…..
Jajang: Naon de Wawan?
Wawan: Ulah kitu heh, pamali.
Tatang: Ah tong so alim lah. Mana Jang si Jupe teh?
Jajang: Ah geus euweuh weh si bahenolna
Tatang: Ah silaing mah ngabobodo wae kuring
Jajang: Heuh da sia mah geus bodo!
Tatang: AZZ
Jajang: heh Cep naha maneh cicing wae?
Encep: puguh kuring teh can dititah ngomong ku naratorna.
Wawan: Is tong ngomong kitu atuh bisi honor urang di potong yeuh.
Encep: Ah nggeus-nggeus ka topik awal, sabenerna mah kuring cicing teh keur mikiran si Kokom.
Wawan: Naha make di pikiran sagala Kang Encep?
Encep: Kieu yeuh… minggu hareup teh rencanana teh kuring rek digawe ka Jakarta, tapi kuring teh masih bingung keneh.
Wawan: Bingung kunaon? Bingung masalah gawena Kang?
Encep: Lain kitu, kuring teh keuer mikiran si kokom.
Jajang : emangna si Kokom kunaon?
Encep : Ih pan bapana si kokom kamari ka imah kuring geus nanyaan wae iraha kuring rek ngawin si Kokom. Tapi galau keneh euy, indungna si Kokom teu satujueun si Kokom jeung kuring, pedah kuring teh jalma malarat cenah.
Tatang : Jadi kumaha atuh kalanjutan kisahna?
Encep: ah teuing teuing urang ge bingung, bapana nitah kawin tapi indungna malah ngalarang. ah nggeus ah ayeuna mah kuring rek balik. Wassalam.
Jajang: atuh nya nggeus we urang ge balik.
Tatang : eh urang ditinggalkeun atuh. Balik atuh ah kuring ge.
Wawan : ih naha atuh ninggalkeun wawan?
ADEGAN 2
di imah P Kades
Ambu: Bah kumaha yeuh nasib anak urang?
Abah: Kumaha naonna atuh ari Ambu?
Ambu: Eta tah si Kokom, naha atuh kalahka dijodokeun jeung si cucurut, si cucurut mah jalma teu boga, serba malarat hirupna oge, maenya abah tega ngajodokeun budak urang jeung nu kitu patut.
Abah: Saha atuh mbu cucurut teh? sok kitu ka batur teh.
Ambu: nya saha atuh budak teh ngaranna, Ucep, Acep, Cepi, saha lah eta.
Abah: Si Encep meureun ambu. Eh ari ambu, budak eta mah rajin, ulet, pinter, pokona mah masa depan cerah we lah si Encep mah. budak urang pasti hirupna bagja lamun kawin jeung si Encep mah.
Ambu: ah abah, pokona mah ambu teu satuju mun si Kokom kawin jeung si Encep mah. Jaman ayeuna mah hirup butuh duit bah lain ngan saukur cinta. Cinta mah teu matak seubeuh kanu beuteung bah.
Abah: Berarti ambu kawin ka abah pedah abah beunghar hungkul? Ambu heunteu cinta ka abah? Aduh ambu meuni tega ih ka abah, nyeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ambu nyeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Ambu: Eh abah sayang lain kitu maksud ambu mah, ambu kawin ka abah mah nya pedah ambu teh bogoh pisan ka abah. peri peri lop yu lah ceuk orang bulena mah. Ambu mah hayang budak urang teh hirupna bagja tepi ka kolot, teu kurang ekonomina.
Abah: nya nggeus atuh lah mbu tong ngomongkeun ieu wae, bosen abah mah. Geus ah abah rek mandi heula, bau yeuh awak.
Ambu: Nya jug geura mandi, sing seungit meh ambu makin cintaaaaaaaaaaaaa ka abah.

ADEGAN 3
di walungan
Enur : (keur nyanyi 7 icons-playboy)
Juju : eh teh ari eta lagu naon meuni enakeun kitu?
Titin : ih Juju, pan eta teh lagu nu keur populer ayeuna, unggal isuk tah kuring ngadangu lagu eta di tipi. judulna teh kaulinan lalaki kitu mun teu salah mah.
Icih: eh lain kaulinan lalaki, tapi playboy. basa inggris atuh basa inggris.
Juju : naon teh, pleyboy?
Enur : heueuh playboy.
si Kokom datang nyampeurkeun
Icih : eh eh tong gandeng aya si Kokom nyamperkeun.
Titin : oh heueuh heueuh.
Kokom: eh teteh-teteh ngiring nyeuseuh nya?
Juju : eh enya mangga, sok atuh kabelah dieu sareng abdi.
Kokom: Oh enya atuh teh nuhun.
Enur : ari maneh nanaonan nitah si Kokom kadieu sagala, nyaho urang teh Kokom Haters.
Juju : emangna Kokom Haters teh naon sih?
Titin : ih ai silaing belegug-belegug teuing, kokom haters teh nyaeta…..
Kokom: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Enur : eh eta kunaon-kunaon??
Juju : eh itu si Kokom tulungan itu bh-na palid.
Titin : ah sabodo teuing, euweuh urusan kuring mah jeung bh si Kokom mah. Hayu ah urang balik ah.
Juju : eh keheula atuh bantuan heula si Kokom.
Enur : (metot leungeuna si juju) nggeus teu kudu, hayu urang balik.
Kokom: eh teh naha atuh lain mah nulungan kalahka ninggalkeun kuring. Ambuuuuuuuuuuuuuuuuu bh Kokom palid Ambuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

ADEGAN 4
Bambang : Eh ceng, hayang modol euy dimana kirakira? ni eweuh paciringan kieu.
Ibas : Ah ai maneh kampung kieu mana aya paciringan, jug we modol di walungan.
Bambang : heeuh atuh tungguan. (suara buang hajat)
Ah ngemploooooooooong…
Ibas : maneh ombeh teu naha asa bau endog kacingcalang?
Bambang : nya ombeh lah, yeuhh ambuan bujur urang.
Ibas : Ai silaing teu sopan teuing. geus lah hayu!
Bambang : hayu atuh, eh eh ari eta naon jiga kacamata renang tapi meni gede?
Ibas : heueuh hayu uraang tempo, lumayan pulunganeun………….
halah ieu mah BH, ieu BH sahanya? teu kabayang nu bogana saha?
Bambang: eta tingali aya ngaranan K-O-K-O-M.
Ibas : dot com!
Bambang : lain belegug KOKOM! geus lah urang bawa balik.

ADEGAN 5
Bambang, Ibas : assalamualaikum!!
Abah : walaikum sallam, eh jang duoK!
Bambang,Ibas : double K bapa.
Abah : enya maksad bapa teh dobel.
Bambang, Ibas : Azzzzzzzzzz!
Abah : Ambu pang nyieunkeun ci kopi, keur si ujang dobel!
Ambu : Manggga Abaaaaaah! ( samar-samar)
aduh-aduh nyandak oleh-oleh naon ti kota?
Bambang: sanes ambu da ieu mah BH!
Ibas : gandeng maneh ( nyenggol)
Kokom : (piring pepes) Astagfirullahaladzim, Eta mah BH kokom anu tadi palid Ambu
Ambu : Gandeng maneh, palid-palid wae eta piring Ambu pepes, eta piring kreditan nyaho!
Abah : Enggeus ambu era ku semah ih.
Ambu : nggeus ah kumaha abah, ambu lieur rek sare.
Kokom : eta BH kokom abah ( bari meresan piring pepes)
Ibas : dieu ku abi bantosan ( mesra)
Bambang : ah maneh mah neang kesempetan!
torojol si Encep
Encep : Neng meuni tega ka akang.
Kokom : eh akang sanes kitu! akang mah miss understanding
Encep : Akang kecewa ka eneng!
kokom : akang tong ngambek ka eneng atuh akang.
Kokom indit ngudag si Encep, tapi teu kaudag.
Abah: eh enya, aya peryogi naon gening kadieu teh?
Bambang: ih ieu pa perkawis peresmian sasak tea, pan arurang teh bade manggung.
Abah: sasak mananya?
Ibas: sasak silaturahmi pa.
Abah: oh enya. bilih bade ningali sasakna mah ngke di jajap ku si Kokom.
Bambang: ah abdi mah ngiring istirahat we nya pa.
Bas, maneh we nya nu ningali sasakna.
Ibas: heug lah.
Abah: oh nya sok atuh ujang ieu mah istirahat di kamar payun we, ujang ieu mah antosan didieu. Kokoooommm, kokooooom!!!
Kokom: kulan abah?
Abah: yeuh anteurkeun si jang dobel ka sasak silaturahmi.
Kokom: ih ai abah, tong ku Kokom atuh, bisi si Encep leuwih ngambek ah.
abah: Ih keun bae atuh lah, ngke mun si encep ngambek mah abah nu tanggung jawab.
kokom: nya atos atuh, Kokom mios.

ADEGAN 6
di imah Encep
Encep : (datang ka imah ngajablokeun panto)
Jajang : kunaon ari maneh Cep?
Tatang : heueuh, datang-datang geus ambeuk-ambeukan kitu.
Encep : nya rek teu ambeuk kumaha, kuring datang ka imah si Kokom rek apel, kalahka nyampak si kokom keur paduduaan jeung lalaki sejen, nya lalakina teh leuwih kasep ti urang deuih. minder urang jadina.
Ema: aduh kunaon ieu teh meuni ribut kieu? Kunaon maneh teh Cep make mewek sagala?
Wawan : tah ma kang Encep galau.
Ema: Ya Allah Encep sakaw, berarti salila ieu teh Encep make narkoba atuh. Aduh Encep maneh teh ngerakeun wae indung.
Jajang : lain sakaw ma, tapi galau, G-A-L-A-U, galau.
Ema: hah? naon? galau? naon eta teh? merek sendal anyar?
Tatang : lain ma lain, geus ah lieur ngomong jeung ema mah, geus budeg, hirup deuih.
Encep : ari maneh kitu-kitu ge indung urang.
Tatang : hampura cep hampura, just kidding da just kidding.
Ema: naon? munding?
Jajang : ah teuing ah ma.
Ema: ah nggeus ah Ema mah rek masak heula, lalapar lin?
Encep : ENYA MA LAPAR PISAN!!!
Wawan : Kang tong kitu kanu jadi kolot teh.

ADEGAN 7
Enur, Icih, Juju, Titin : (keur nyanyi lagu dilema)
nyampak si Kokom jeung Ibas keur leumpang.
Enur : eh tingali itu si Kokom jeung saha? meuni kasep kitu eta jelema. Subhanallah siga brad pit kitu.
Juju : hah naon? sendal capit? maenya kasep kitu disaruakeun jeung sendal capit.
Titin : brad pit kunyuk!
Juju : bretpit? merek naon eta teh?
Enur : silaing teu eling, brad pit mah artis holywood teuing bollywood ketah.
Juju : oh bollywood teh nu kuce kuce hotahe tea nya? (terus nyanyi kuch-kuch hotahai)
Icih : aduh lamun si Kokom jeung brad pit, si Encep kumaha nasibna euy? Jang urang wae kitu nya si Encep mah.
Enur : Heueuh ih si Kokom meuni sarakah pisan jelema teh. Tapi da si Encep mah jigana leuwih cocok jeung urang da.
Juju : Ah heunteu kuring nu leuwih cocok jeung si Encep mah.
si Kokom jeung Ibas nyamperkeun
Kokom: Assalamualaikum teh.
Enur, Icih, Juju, Titin : Walaikumsalam.
Enur : jeung saha yeuh Kom? kenalkeun atuh.
Kokom: oh enya, kenalkeunn atuh ieu teh Kang Ibas, rapper kampung Codot.
Juju : hah ibas? berarti mun Kokom jeung Ibas kawin anakna ngarana baskom atuh.
Titin : alah heueuh nya. eh tapi si encep rek dikamanakeun Kom?
si Enur nyorobot mawa leungeuna si Ibas
Enur : aduh akang kenalkeun atuh nami abdi teh Enung. putrina Pa Sito sareng Bu Usan.
Icih : nggeus atuh lepaskeun leungeun si akang,
akang tepangkeun wasta abdi teh Icih , putrina Pa RT sareng bu RT.
Juju : ih urangeun, urangeun,
akang pami nami abdi mah Juju akang, putrina juragan munding, mung pun biang mah tos
pupus minggon kamari akang, aduh meuni sedih kieu akang.
Enur : ah sia nyiar-nyiar kasempetan wae. (nepuk punduk E)
Kokom: atos atuh teh tong dicepengan wae eta pananganna, hawatos si akangna.
Ibas: keun wios we Kokom, tos biasa da akang mah dikieu-kieu.
Icih : tuh Kom, si akangna ge teu protes, maneh protes.
teu kungsi lila, datang si Tatang jeung si Jajang
Tatang : oh maneh nu ngarebut si Kokom ti best friend urang teh, ai maneh teu boga kaera pisan, kawas nu teu payu wae.
Jajang : heueuh ih, maneh deui Kokom meuni tega ka si Encep, si Encep mah satia pisan ka maneh teh, maneh mah kalahka salingkuh atuh.
Kokom: ih sanes kitu akang, tong missunderstanding kawas kang Encep geura.
Titin : ah naon missuderstanding, missunderstanding atuh teu ngarti kuring mah.
Juju : keula, keula, kuring pan pinter basa inggris ayeuna mah, mun miss teh nona, under teh dihandap, standing teh nangtung berarti missunderstanding nona nu nangtung dihandap. tapi dihandap naon Kom?
Enur : eh ai silaing, beuki teu eling wae. missunderstanding mah salah paham, kunyuk!
Tatang : ah dasar si Juju mah belet teh kabina-bina pisan. cik atuh Ju rada pinter saeutik.
Juju : naon atuh akang da Juju mah pinter. sok sirik akang mah ka Juju teh.
Jajang : heueuh Ju maneh mah pinter jang ukurang budak SLB mah, pinter pisan malah mah.
Icih : nggeus nggeus, watir atuh ka si Juju, da si eta mah beletna ge geus akut euy, teu bisa ditulungan deui.
Juju : ih meuni kararitu ka Juju teh. Geus ah Juju mah rek balik.GOBLOG siah!
Enur : eta si Juju bahasana meuni alus kitu euy. Narator eta sensor omonganna!
narator 1: naon ari maneh, tong mawa-mawa narator lah, pencit siah honorna ku urang.
narator 2: sssttt, narator mah tong ngilu ngomong!
narator 1: atuh da, nanaon teh nyalahkeun ka narator. salahkeun tah nu nyieun skenariona.
narator 2: heuh pan silaing nu nyieun naskahna.
Tatang : eh naha jadi narator nu gelut atuh?
narator 2: heueuh ieu teh kumaha, geus balik ka skenario.
narator 1: awas siah mun mamawa narator deui, pencit nyaanan siah ku urang.
Enur : nya hampura atuh hampura.
Jajang : geus buru atuh, durasi yeuh durasi.
narator 1: nya nggeus, balik deui ka laptop!
Tatang : eh Kokom, jadi maneh teh rek kumaha jeng si Encep teh? rek nggeusan?
Kokom: nya alim atuh kang, da Kokom mah cinta pisan ka Encep. Heunteu pernah Kokom mikir jang salingkuh ti kang Encep.
Ibas: Kom, punteun pisan Kom, mung da akang teh cinta pada pandangan pertama ka Kokom. Emangna kang Ibas teu tiasa ngagentos nami Encep di manah Kokom?
Kokom: aduh akang, Kokom mah………..
datang si Encep narik leungeun Kokom
Kokom: aduh akang nyeri akang, tong dibetot-betot atuh kang panangan Kokomna, nyeri akang!
Encep: Huh, akang menta penjelasan sabentes-bentesna ti eneng, aya naon eneng jeung si itu?
Kokom: astagfirullah akang, Kokom mah teu aya nanaon jeung kang Ibas mah.
Encep: oh jadi jelema eta teh ngarana Ibas. Ibas, kadieu siah!
Ibas: naon? tong kasar atuh ka awewe teh jang.
Encep: ah tong loba bacot maneh, maneh bogoh ka si Kokom?
Ibas: biasa we atuh jang, kuring mah emang bogoh ka si Kokom, tapi da ngan saukur bogoh, heunteu hayang ngajadikeun si Kokom pamajikan.
Encep: oh kitu. Sok ayeuna mah, Kokom rek milih saha, akang atau si cucurut ieu?
Kokom: nya Kokom pasti milih akang lah, tapi Kokom mah teu resep cara akang kawas kieu.
Geus ah Kokom mah rek balik.
Kang Ibas, Kokom mah rek balik, mun rek ningali sasak mah sorangan we.
Ibas: eh keula Kokom maenya akang ditinggalkeun.
Enur : akang mah entos we didieu, pan sakedap deui peresmian.
Ibas: nya entos atuh, tapi rencangannya ku eneng.
Icih : oh mangga kang, dengan senang hati.
si Encep ngagorowok
Encep: Kokooooomm, hampura akang kokom. Hampura akang khilaf. Kokooomm, kokoooommmmm..

ADEGAN 8
di tengah jalan, si Kokom papanggih jeung Ema
Ema: neng Kokom kunaon ceurik? Tong nangis atuh, ngewa.
….
Kokom: Kokom teh geus dinyenyeri ku anak ema.
Ema: naon? ku meri?
Kokom: ku anak ema, ma, ku anak ema.
Ema: anak ema nu mana nya?
Kokom: emang ema boga anak sabaraha hiji? ku si Encep ema, si Encep.
Ema: oh heueuh nya da anak ema mah ngan hiji-hijina. Dikumahakeun atuh ku si Encep?
Kokom: ah teuing ah ma, Kokom mah nyeri hate.
Ema: eh ari si Kokom kalah ngabalieur, nya ngomong ema siga hayam kate deuih. ah nggeus ah mending ningali peresmian sasak. dangdutan euyy..

ADEGAN 9
Bambang : Neng Kokom naha uih deui? ari si Ibas mana?
Kokom: teu kunanaon kang, duka tadi mah di caket sasak da.
Bambang: naha atuh neng Kokom nangis? carita atuh ka akang!
Kokom nyarita panjang lebar ka Bambang
Bambang: oh kitu, ari neng Kokom bogohna kasaha?
Kokom: ari kakang telmi, pan Kokom tos nyarios Kokom mah cinta mati ka kang Encep.
Bambang: eh heueuh nya, nya atos atuh ayeuna geura menta maap ka si Encep.
Kokom: enya bade tapi Kokom teh gengsi.
Bambang: maenya cinta kaelekhkeun ku gengsi.
Kokom: atuh da kumaha….
Ambu: Kokom geura dangdan! Lainna teteh teh rek janten panata calagara.
Kokom : Muhun, Ambu. Kang, punten nya Neng Kokom bade dangdan heula.
Bambang : Ah, teu kedah dangdan ge neng Kokom mah tos geulis. Mun kitu mah akang angkat ti payun we nya, neng. Pangwartoskeun ka Abah sareng Ambu.
Assalamu ‘alaikum.
Kokom : Wa ‘alaikum salam.
abah kaluar ti jero imah.
Abah : Kom, kumaha abah tos ganteng teu acan?
Kokom: enya geus kasep lah.
Abah: Nya asa teu lucu we mun Kades teu kasep mah. Geus ah abah rek angkat heula. Assalamualaikum.
Kokom: Walaikumsalam.
Ambu: Eh abah tong ninggalkeun ambu atuh abah. Kokom geura dandan maneh teh burukeun! Sakeudeung deui mulai.
Kokom: enya Ambu.

ADEGAN 10
MC1,2: (muka acara)
MC1: Haayu urang nyaksian Kokom Haters.
Enur, Icih, Juju, Titin: (nyanyi lagu cherybell-beautiful)
MC2: Salajengna hayu urang nyaksian double-K.
Ibas Bambang: (nyanyi)
sabada pentas seni dipintonkeun, Encep naek ka luhur panggung jang nepikeun pengumuman.
Encep: Hapunteun anu kasuhun ka sadayana tapi Encep teh tos teu kiat hoyong nyarios ieu. Neng Kokom, Encep nyuhungkeun hampura ka neng Kokom. Punteun Encep tos nuduh neng Kokom salingkuh. tapi da eta teh kusabab Encep teh cinta pisan ka neng Kokom.
kokom maju ka hareupeun panggung.
kokom: akang, Kokom oge cinta ka akang. Hampura Kokom oge nya akang!
MC1: eh penonton….
penonton: euyyyyy?
MC2: meuni romantis nya kisah cinta neng Kokom featuring Encep?
D: heunteu ah garing!
MC1: eh eta nu sirik, teu payu nya?
Penonton seuseurian.

Iklan
 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada Februari 22, 2012 in study

 

contoh surat resmi indah

ORGANISASI SISWA INTRA SEKOLAH
SMA NEGERI 1 SUMEDANG
Jalan Prabu Geusan Ulun No. 39
Sumedang Telp. (0261) 201850

Nomor: 007/OSIS-SMA/11/2011                                            Sumedang, 22 November 2011
Lampiran: 1(Berkas)
Hal: pemberitahuan

Yth. Orangtua/Wali Peserta Didik
di
tempat

Dengan hormat,
Diberitahukan bahwa Organisasi Intra Sekolah (OSIS) SMA NEGERI 1 Sumedang periode 2011-2012 akan menyelenggarakan Latihan Dasar Kepemimpinan Siswa (LDKS), yang insya Allah akan di laksanakan pada:
hari/Tanggal: Kamis, 24 november 2011
waktu: 08.00-17.00
tempat: Aula SMAN 1 SUMEDANG

Sehubungan dengan hal tersebut di atas maka kami mohon kesediaan Bapak/Ibu/Wali peserta didik untuk mengijinkan Putra/Putri-nya mengikuti acara tersebut.
Demikian permohonan ini kami sampaikan, atas perhatian dan dukungan Bapak/Ibu kami ucapkan terima kasih.
Wasalamualaikum Wr.Wb.,

                        Hormat kami,

         Ketua panitia                                                                                               Sekretaris

ttd.                                                                                                               ttd.

        Deliska Swagi                                                                                      Gena Syafa Alia

Mengetahui

      Wakasek Kesiswaan                                                                                Pembina OSIS

ttd.                                                                                                          ttd.

    Drs. Jajang Andi K, M. Pd.                                                        Cece Rohidayat, S. Pd.

 
1 Komentar

Ditulis oleh pada Februari 22, 2012 in study

 

Hello world!

Welcome to WordPress.com. After you read this, you should delete and write your own post, with a new title above. Or hit Add New on the left (of the admin dashboard) to start a fresh post.

Here are some suggestions for your first post.

  1. You can find new ideas for what to blog about by reading the Daily Post.
  2. Add PressThis to your browser. It creates a new blog post for you about any interesting  page you read on the web.
  3. Make some changes to this page, and then hit preview on the right. You can always preview any post or edit it before you share it to the world.
 
2 Komentar

Ditulis oleh pada Februari 22, 2012 in study